Tidigare event: Att jobba på Orkla

  • by
Om eventet:

Du kanske känner till varumärken som Kalles Kaviar, Felix, Bob, Ekströms, Risifrutti, Grandiosa, Fun Light, OLW och Ballerina? Men känner du till företaget bakom dessa klassiker?

SweDen Students bjuder, tillsammans med den norska organisationen NNU, nu in dig till en trevlig kväll med Orkla. Kom och mingla med både svenskar och norrmän, lär känna Orkla och karriärmöjligheterna inom koncernen, och få en inblick i livet som Brand Manager på ett av bolagen! Det kommer att bjudas på öl, vin, läsk och en läcker buffé, samt möjlighet för mingel med både studerande och Orklas anställda.

När: Torsdag 11 april, kl. 17.00-19:30 (inskrivning från 16:30. Presentationen varar i ca. en timme)

Var: Radisson Blu Hotel (Falkoner Allé 9, två minuter från CBS)

Vad: Öl, Vin, Läsk och Buffé

Vilka: Elin Jerklind (HR Advisor) och Ingvild Jerven (Employer Branding & Recruitment Manager), och möjligtvis fler

REGISTRERING

Eventet är begränsat till 140 personer (70 svenskar och 70 norrmän), så skynda dig att registrera nedan! Om du har registrerat dig för ett event och inte kan komma, var god skriv ett mail till oss på kontakt@swedenstudents.org med ämnet ‘Cancel’ så fort du kan.

Vi sänder dig en bekräftelse inom 72 h om huruvida du har fått en plats på eventet eller ej. Genom att registrera dig kommer du även att mottaga information om framtida event med SweDen Students, samt annan information som kan vara intressant för dig!

Om Orkla

Orkla är Nordens ledande leverantör av märkesvaror och konceptlösningar till dagligvaruhandeln, och har även flera starka positioner i Indien, Ryssland och Österrike. Med ett strategiskt fokus på varumärkesuppbyggnad, fusion och uppköp är målet att ge aktieägarna en långsiktig avkastning, som ligger långt över aktiemarknadens genomsnitt. Inom märkesvaruområdet arbetar Orkla med en multilokal modell, där ansvaret för att skapa värde ligger hos varje enskilt bolag. Orkla har 28 000 anställda och en omsättning på ca. 30 miljarder norska kronor.