Cupole Academy söker kandidater till deras academy-program

  • by

8002363888_8bbe6835f5_o

Det är dags att söka till Cupole Academy!

Cupole Consulting Group grundades baserat på en dröm och en tydlig ambition om att skapa en ny standard på den svenska management consulting-marknaden. På sex år har vi vuxit till en av de mest framgångsrika spelarna i Sverige och för att fortsätta denna tillväxtresa är vi övertygade om att vår viktigaste uppgift är att hitta fler fantastiska kollegor.

Cupole Academy är det första steget på en konsultkarriär hos Cupole Consulting Group. Programmet har ambitionen att utbilda marknadens bästa konsulter – konsulter kapabla att leverera kundvärde i samspel med de värderingar som gjort oss framgångsrika. Programmet erbjuder en solid kunskapsgrund genom ett program som löper parallellt med den vanliga konsultverksamheten. Vi anställer konsulter som är redo för ansvar tidigt och som nybliven konsult hos oss inleder du din karriär direkt.

Just nu letar vi efter exceptionella kandidater som är redo att följa med oss på vår resa och ta vår firma in i framtiden.

Nästa Cupole Academy börjar i september 2017. Vi kommer ha fyra rekryteringsomgångar där nästa har följande ansökningsdeadline:

-Assesment day 4
12 Februari 2017

Ansökan och mer information om programmet finner du via vår karriärsite: career.cupole.se

Har du mer än ett års studier kvar?

– Sök Cupole Consulting Groups mentorskapsprogram och internship, mer om dessa program hittar du på vår karriärsite. (Notera att årets deadline har passerat)