Daniel Keberku – M.Sc. Management in Creative Business Processes

1.Vad läser du för program på CBS?
M.Sc. Management in Creative Business Processes

2. Vad tycker du är det bästa med programmet?
Det bästa med programmet är att vi jobbar med företag från industrier som jag genuint är intresserad av (t.ex. film, musik, tech, sport). Sedan gillar jag variationen av människor som läser programmet. Folk kommer från alla världens hörn.

3. Varför valde du att söka till CBS?
Jag läste min bachelor i Sverige och utbildningen kändes väldigt nischad mot den svenska arbetsmarknaden. CBS är en internationell skola där man ges alla möjligheter att göra en internationell karriär. För mig som alltid har velat jobba utomlands kändes CBS perfekt.

4. Har du några tips till nya studenter som vill börja studera på CBS?
Börja med din ansökan i god tid. Enligt mig var ansökningsprocessen rätt krånglig.

5. Vad är fördelarna med att studera i Köpenhamn?
Jag gillar utbudet av restauranger, barer, etc. Det är ganska stor skillnad på Köpenhamn och Stockholm. Det kanske låter klyschigt, men man får verkligen en internationell känsla av Köpenhamn. Allt är väldigt avslappnat och naturligt. Samtidigt är det skönt att vara nära hem såklart.

6. Vad är Ditt bästa Köpenhamns tips?
Jag älskar hip hop och det kommer massa häftiga rappare till Köpenhamn och spelar med jämna mellanrum. I höst ska jag bland annat se Chance the rapper och Mos Def. Ett annat tips är att FCK spelar champions league i år så har man möjlighet tycker jag att man borde besöka parken och se en match