Tidigare Event: Att jobba på Orkla – i samarbete med NNU

  • by
OM EVENTET

Förra terminens succé återkommer!

Du kanske känner till varumärken som Kalles Kaviar, Felix, Bob, Ekströms, Risifrutti, Grandiosa, Fun Light, OLW, Ballerina och Abba. Men känner du till företaget bakom dessa klassiker? Orkla har det senaste året tagit stora och avgörande steg mot att bli ett renodlat varumärkesföretag, vilket märks på deras nya logotyp.

Orkla och SweDen Students bjuder, tillsammans med den norska organisationen NNU, in 70 svenska och 70 norska studenter till en trevlig kväll. Kom och mingla med både svenskar och norrmän, lär känna Orkla och karriärmöjligheterna inom koncernen och vad det innebär att vara en Young Proffesional! Det kommer att finnas möjlighet till mingel med både studerande och representanter från Orkla.

Efter företagspresentationen bjuder Orkla 50 svenskar och 50 norrmän på en härlig middag på Bellis Bar i Frederiksbergs rådhus. Anmäl dig till eventet nedan och kryssa i om du vill gå på middagen. Det är först till kvarn som gäller! OBS! Anmälan är bindande.

När: Torsdag 10 oktober, kl. 17:00 (inskrivning från 16:30)
Var: Falkoner Biografen, middag efteråt på Bellis Bar

REGISTRERING

OBS! ENDAST FÖR SVENSKA STUDENTER PÅ CBS!
NNU-medlemmar måste anmäla sig via NNU. Begränsat antal platser (70 till eventet, 50 till middagen).
Efter att du skickat in formuläret nedan skickas ett e-post där du måste bekräfta din registrering. När din registrering är färdig får du ett bekräftelsemail. Du kan bara registrera dig en gång. Vi skickar en påminnelse dagen innan eventet. Genom att registrera dig kommer du även att mottaga information om framtida event med SweDen Students, samt annan information som kan vara intressant för dig!

Får du inget bekräftelsebrev? Var god försök igen lite senare. 

* indicates required

Middag på Bellis Bar med Orkla