Tidigare event: Personligt varumärke – med Nova 100

  • by
Nova-SweDen-Students-Personligt-Varumarke
Om eventet:

Tisdagen den 23 oktober  kl. 17:00 är det dags för Nova 100 att komma över sundet till oss i SweDen Students. Temat för kvällen är ‘Personligt varumärke’ och det kommer att bjudas på handfasta tips från Louise Ramel, Network and Communication Consultant på Nova 100, tillsammans med spännande diskussioner med de andra deltagarna.

Det kommer att bli en kul och lärorik workshop om vikten av att nätverka och att bygga sitt eget personliga brand – något som studerande på både bachelor och master, oavsett program, har stor nytta av! Förbered er på en trevlig kväll med massor av tips för er framtida karriär!

När: 23 oktober, kl. 17:00-19:30 (inskrivning från 17:00 med möjlighet för mingel – eventet drar igång kl. 18:00)

Var: Kilen (Ks54)

Vad: Både dricka och enklare mat kommer att serveras

Registrering

Eventet är begränsat till 80 personer, så skynda dig att registrera nedan! Om du har registrerat dig för ett event och inte kan komma, var god skriv ett mail till oss på kontakt@swedenstudents.org med ämnet ‘Cancel’ så fort du kan.

Vi sänder dig en bekräftelse inom 72 h om huruvida du har fått en plats på eventet eller ej, och vi kommer även dagen innan eventet skicka ut en påminnelse. Genom att registrera dig kommer du även att mottaga information om framtida event med SweDen Students, samt annan information som kan vara intressant för dig!

Om Nova 100

Nova 100 ingår i nätverk- och rekryteringsföretaget NovaAgentum, som i sin tur är ett talangnätverk för studenter, yrkesverksamma, samt seniora personer i ledande positioner inom arbetslivet. Nova 100 är studentnätverket på NovaAgentum, och består av ca. 900 medlemmar, samt partners såsom Accenture, Orkla, P&G, Schibsted, Coca Cola, Deloitte och Nordea.

Visionen för Nova 100 är ”att vara den ledande aktören på talangmarknaden och att hjälpa företag och organisationer till bättre lönsamhet genom att tillhandahålla det allra främsta topptalangnätverket i Sverige.” Detta görs genom att skapa en bro mellan talangfulla individer och de mest attraktiva arbetsgivarna.

Som medlem i Nova 100 får man chans att nätverka med andra Nova 100-medlemmar, t.ex. på de event som varje år anordnas, men man får även möjligheten att träffa ledande personer på många av Sveriges mest attraktiva företag, i både seriösa och sociala sammanhang.

Ni kan läsa mer här om vad Nova 100 är, och vad en Nova är.

Vi ser fram emot att se er!

[gform form=’https://docs.google.com/spreadsheet/embeddedform?formkey=dFpmVDNqT2JpbHJyZDg1VEZYMHJhNHc6MA’]