Tidigare event: Få drömjobbet med professionell CV-hjälp – med PwC

  • by
PwC-SweDen-Students-CV
OM EVENTET:

Torsdagen den 15 november är det dags för vår samarbetspartner PwC att komma till Köpenhamn. Temat för kvällen är något vi som studenter har kommit att båda älska och hata: Curriculum vitae – CV! ‘Vad ska man tänka på när man skriver sitt CV?’, ‘Hur blir man bra på pappret?’, ‘Vad letar företag som PwC efter?’, och ‘Vad är viktigt att lyfta fram i sitt CV?’ är några av frågorna som kommer att diskuteras under kvällen.

Unikt för detta event är att 20 studenter har möjlighet att få individuell feedback på sitt CV av PwC’s HR-representanter efter eventet. För att kunna erbjuda en kvalitativ feedback finns det endast ett begränsat antal till CV-granskningen – så först till kvarn gäller! Se nedan för mer information. Själva eventet är öppet för 60 personer.

När: Torsdag 15 november, kl. 18.00-19:00 (inskrivning från 17:30. CV-granskningen startar kl 19:00)

Var: Radisson Blu Hotel (Falkoner Allé 9, två minuter från CBS)

Vad: Öl, läsk och snacks

REGISTRERING

Eventet är begränsat till 70 personer, så skynda dig att registrera nedan! Om du har registrerat dig för ett event och inte kan komma, var god skriv ett mail till oss på kontakt@swedenstudents.org med ämnet ‘Cancel’ så fort du kan.

Om du vill vill har feedback på ditt CV registrerar du dig till eventet, och sänder sedan ett mail med ditt CV till kontakt@swedenstudents.org. De första 20 får sitt CV granskat på eventet (vi skickar ut ett mail till dig om du är en av de 20)!

Vi sänder dig en bekräftelse inom 72 h om huruvida du har fått en plats på eventet eller ej. Genom att registrera dig kommer du även att mottaga information om framtida event med SweDen Students, samt annan information som kan vara intressant för dig!

OM PWC

PwC är en världsledande spelare inom områdena revision, redovisning, deals, consulting, och skatterådgivning, och har idag kontor i hela 158 länder. Deras vision är ett väl fungerande privat, offentligt och ideellt företagande som inger förtroende, och ledorden som genomsyrar verksamheten är ‘teamwork’, ‘leadership’ och ‘excellence’.

PwC erbjuder Summer Internships inom Advisory (Consulting och Corporate Finance), som ger en djup inblick i hur det är att arbeta som konsult på PwC. Vidare finns även ett utlandsbaserat internship på Advisory inom ideell sektor, där studenter aktivt får vara med och granska biståndsprojekt ur ett finansiellt perspektiv. PwC har även praktikprogram inom revision och anordnar varje år case-tävlingen ’Advisory on Tour’.

 

Vi ser fram emot att få träffa er!

[gform form=’https://docs.google.com/spreadsheet/embeddedform?formkey=dFNReGJPTkZPek9kZkpVOEg0QzBPa0E6MA’]