Tidigare event: Kommunikation 2.0 – med Prime

  • by
Prime-SweDen-Students-Kommunikation-2-0
Om eventet:

Onsdagen den 3 oktober kl. 18:00 håller SweDen Students ett event tillsammans med vår strategiska rådgivare, Prime. Det blir ett seminarium i ämnet ‘Kommunikation 2.0 – Trender, insikter, påverkan‘, med roliga och spännande case, och med öl och vin till minglet efteråt. Var beredd på en kul och avslappnad kväll, med trevligt umgänge och mycket inspiration!

När: 3 oktober, kl. 18:00-19:45 (inskrivning från 17:30)
Var: Kilen (Ks48)

Om Prime

Prime har under de senaste åren varit en av världens mest prisbelönta PR-byråer, med tunga priser från internationella kommunikationstävlingar, såsom Cannes Lions och Clio Awards, i bagaget. Prime erbjuder tjänster inom analys och trender, corporate communications, marketing communications, samt public affairs och krishantering.

Om ni vill få lite inspiration redan nu, och få en idé om vad seminariet kommer handla om, rekommenderar Prime att ni läser spaningen ‘The Political Consumer‘, som är skriven av Paul Alarcón, Creative Director på United Minds. Här följer ett utdrag från spaningen:

With the view of consumption changing, youth today tend to view their relationship with brands as opportunities to change society. Therefore, they also think the most successful companies in the future will be those that practice sustainability.

Klicka på loggan till vänster om ni vill läsa mer om vad Prime gör, och vilka jobbmöjligheter som finns!

Registrering

Eventet är begränsat till 100 personer, så skynda dig att registrera om du tycker att ämnet verkar spännande, och om du är intresserad av vad Prime gör! Om du har registrerat dig för ett event och inte kan komma, var god skriv ett mail till oss på kontakt@swedenstudents.org med ämnet ‘Cancel’ så fort du kan.

Vi sänder dig en bekräftelse inom 72 h om huruvida du har fått en plats på eventet eller ej. Genom att registrera dig kommer du även att motta information om framtida event med SweDen Students, samt annan information som kan vara intressant för dig!

Vi ser fram emot att se er!

[gform form=’https://docs.google.com/spreadsheet/embeddedform?formkey=dG5pTXBYY1BqUHZXNGFkd1I1eVZWakE6MA’]