Hjälp oss bli bättre!

  • by

Hej! 

Höstterminen har gått med en rasande fart och börjar ta sig mot sitt slut. Vi i SweDen Students styrelse vill därför tacka för denna termin.

Hösten med SweDen Students har varit händelserik med företagen H&M, Schibsted, Coca-Cola och EY på besök. Vi har dessutom hunnit med en AW på Ström och en Julefrokost tillsammans med The Scholar. Det har varit fantastiskt kul att träffa er medlemmar och lära känna er bättre. Planeringen för vårterminen har satt igång och vi ser fram emot en härlig vår med intressanta företag och events. Mer information om våren kommer.

Vi uppskattar era kommentarer. För att vi ska kunna planera ännu bättre events, både företagsrelaterade men även sociala, spelar ni en viktig roll. Vi har därför satt ihop en enkätundersökning som vi skulle bli mycket glada för om ni fyller i. Den tar inte mer än två minuter av er tid! Länken till denna undersökning finner ni HÄR.

Vi vill även passa på att uppmärksamma er om att rekrytering för nya styrelsen 2015/2016 snart börjar. Vi kommer skicka ut information om detta, vilka olika uppdrag ni kan söka, vad de innebär samt vilda datum för ansökan som gäller. Håll ögon och öron öppna! Vi ser fram emot er ansökan.

 

God Jul och Gott Nytt År!

SweDen Students styrelse