Karriär: Roland Berger Strategy Consultants söker JCs och Interns till hösten 2014

  • by

Challenge yourself! 

Roland Berger Strategy Consultants etablerade sig i Norden under hösten 2010 med kontor i Stockholm och Göteborg. Vi är idag en av världens största strategikonsultfirmor och den enda med ett Europeiskt ursprung. Totalt är vi 2700 anställda som arbetar på något av våra 51 kontor i 37 länder.

Vi har snabbt skapat en kritisk massa på den nordiska marknaden, där vi ger strategiska råd till ledande aktörer inom såväl industrin som investerarsfären – allt som oftast i en internationell projektmiljö.

För att fortsätta att utvecklas i linje med vår ambitiösa tillväxtplan vill vi förstärka teamet med ett antal juniorkonsulter och interns för hösten 2014. Anställningen för juniorkonsulter är full-time med start hösten 2014, och internshipet gäller från september till december. Placering för positionerna är i Stockholm eller Göteborg.

Vi söker dig som är flytande i svenska, danska och engelska. Vi erbjuder en brant inlärningskurva och viktiga roller i projekt från dag ett. Du arbetar som en del av ett internationellt team för att finna den bästa lösningen för våra klienter. Vi erbjuder ett omfattande träningsprogram som är utformat för att hjälpa dig i din personliga och professionella utveckling. Vi förväntar oss att våra anställda tar initiativ, är kreativa och ständigt utmanar sig själva.

För internship ser vi gärna att du som söker har 1-2 år kvar av dina masterstudier.

Ansök och finn mer information om oss på www.join.rolandberger.com

Sista ansökningsdag för internship: 27 april
Positionen som Junior Consultant har ingen sista ansökningsdag

Vid frågor är du välkommen att kontakta Amanda Berninger på amanda.berninger@rolandberger.com eller +46 721 518 082

Vi ser fram emot din ansökan!