Tidigare event: Lär känna SEB på deras kontor i Köpenhamn

  • by
OM EVENTET

I SEB finns många vägar för den som vill utvecklas. Där ryms en bred palett av kompetenser; från analytiker till marknadsförare. SEB är med där det händer – från Stockholm till Shanghai. Det gör SEB till en viktig partner för familjer och företag på många marknader. Från småsparare till multinationella koncerner.

SEB drivs av fler än 16 000 stolta medarbetare i 20 länder. SEB lovar sina kunder en berikande relation. Därför är de måna om att anställa människor som brinner för sitt arbete och kundernas bästa.

Den 26 mars har du, som medlem SweDen Students, möjlighet att träffa chefer och medarbetare från SEB. Vi träffas kl 16.00 på SEB:s kontor på Bernstorffsgade 50. Medverkar gör Ingrid Jönsson som är Regionchef, HR-chefer från både Sverige och Danmark, samt medarbetare från Sverige som hunnit olika långt i karriären.

Efter några föredrag om SEB serveras smörrebröd finns möjlighet till mingel.

Varmt välkommen!

Datum: 26 mars (anmälan senast den 20 mars)
Tid: Inskrivning 16.00
Plats: SEB:s kontor på Bernstorffsgade 50 i Köpenhamn
Bjuds på: Smörrebröd och dryck

REGISTRERING

Registrering senast den 20 mars. Efter att du skickat in formuläret nedan skickas ett e-post där du måste bekräfta din registrering. När din registrering är färdig får du ett bekräftelsemail. Du kan bara registrera dig en gång. Vi skickar en påminnelse dagen innan eventet. Genom att registrera dig kommer du även att mottaga information om framtida event med SweDen Students, samt annan information som kan vara intressant för dig!

OBS! Om du får förhinder måste du avregistrera dig minst 5 timmar innan eventet. Avregistrera dig här.

Får du inget bekräftelsebrev? Var god försök igen lite senare.