Moment Students söker Junior CRM konsulent

  • by

Svensktalande Junior CRM konsulent

bfe6571f-a1fb-4a0f-96f3-b6311b4efd9c

Saknar du det perfekta studiejobbet som kan skapa ramarna för din IT-karriär?

Jobbet
Föreställ dig att du precis har startat hos webCRM och din chef behöver din hjälp för att försäkra sig om att hålla fast i en kund. Han vet att han tar en risk men alla dina kolleger är inte på kontoret och därför måste du träda in. Hur ser lösningen ut för dig?

Med fem Gazelle-priser i bagaget är webCRM ett företag med stark tillväxt. Därför söker de ännu en kollega som kan bidra med att utveckla den svenska marknaden.

Din primära roll består av att supportera kunder på svenska via mail och telefon i användningen av webCRM. Det kommer många oförutsedda frågor och svaren kan inte alltid vetas på förhand. Resultatet gör att vi får många insikter om hur många olika företag som kan få så ett stort utbyte som möjligt.

Du behöver inte vara expert i CRM-systemer men har du erfarenhet med att rådgiva kunder i ett eller flera IT-systemer, samt en generell god IT-kännedom är det ett plus.

Tjänsten är deltid med start snarast.

Din profil
Du befinner dig en slutet av din vidaregående utbildning som kretsar kring IT och kommunika on. Efter avslutad utbildning kan webCRM skapa ramarna för din IT-karriär.

Vi förväntar att:

  • Du har en analytisk arbetsstil och förmår att sätta dig in i kundernas behov samt ställa de rätta frågorna för att lösa kundernas hänvisningar.
  • Du tar ägarskap och det är din nyfikenhet som driver dig.
  • Din logiska tankegång säkrar de riktiga lösningarna och du kommer i mål med dina uppgifter.

Då du blir en central del av utvecklingen av den svenska marknaden är det viktigt att du talar och skriver svenska obehindrat. I avdelningen är danska primära språket därför är grundläggande förståelse för danska är en fördel.

 

Moment är ansvarig för rekryteringsprocessen, därför ber vi om vänligast att skicka alla ansökningar direkt till oss.

Läs mer och sök tjänsten här – Vi ser fram emot att höra från dig!

 

Sista ansökningsdatum
31 augusti

 

Kontakt
Merete Pitters
Tlf: 33 43 26 37
Email: mpi@moment.dk