Orka företagspresentation och middag med NNU

  • by

Vill du höra om karriärmöjligheter i Skandinaviens största företag för brandade konsumtionsvaror? Orkla besöker SweDen Students och NNU på Copenhagen Business School den 24 september. Företagspresentation börjar klockan 17:30, följt av middag på Belis Bar i Frederiksbergs rådhus. Vi hoppas att vi ses där!

Vi har ett begränsat antal platser tillgängliga, anmäl dig därför till eventet så snart som möjligt. Det är först till kvarn som gäller! OBS! Anmälan är bindande.

När: 24 September
Tid: Check-in 17.00. Presentationen startar 17:30.
Var: SP201 Danske Bank Auditorium.
Registrering: Registrera dig till eventet via billeto här.

Om Orkla

Orkla är en ledande leverantör av brandade produkter och koncept till dagligvaruhandeln, catering och bagerier, med Norden och Baltikum som huvudmarknader.

Vår vision är att vara “Din vän varje dag”, och denna vision stöds av värderingar såsom “modig”, “pålitlig” och “inspirerande”.

Orkla äger hela värdekedjan från A till Ö, vilket innebär många interna karriärmöjligheter för dig som nyanställd.

I Orkla anställer vi varje år nyutexaminerade till ett brett spektrum av positioner. Som en ung nyanställd i Orkla blir du definierad som Young Professionals (YP). Som YP blir du fast anställd i ett av våra dotterbolag, och därefter är karriärmöjligheterna många!