Tidigare event: Prokura Invitational Event

  • by
  • Vad händer i hjärtat av ett företag?
  • Hur kan du som konsult skapa signifikant och långsiktigt värde genom optimisering av inköp och supply chain management?
  • Hur kan en mindre, specialiserad konsultbyrå konkurrera med de stora firmorna – och vinna?

Om du är intresserad av svaret på dessa frågor, ansök till Prokuras Invitational Event på deras kontor i Köpenhamn den 3e april från 16.30 till 21.00, inklusive en lätt middag.

Prokuras exklusiva, Invitational Event, ”Source of Excellence” kommer erbjuda dig en möjlighet till att få vidare insikt i hur det är att vara en konsult på ett relativt liten, men mycket framgångsrik konsultfirma, fokuserad på inköp och supply chain management. Du kommer bli introducerad till olika nivåer av Prokuras organisation och hur de möter deras klienters utmaningar. Du kommer under kvällen få möjligheten att uppleva hur de konkret arbetar, via case-övningar, där du kommer att bli introducerad till verkliga problem och själv möta några av de utmaningar Prokura hanterar i deras dagliga arbete. Kvällen kommer att avslutas med en networking session där du har chansen att prata lite mer ingående med Prokuras konsulter.

Då antalet platser är begränsat, ber vi dig skicka en ansökan och bifoga; ditt CV, uppdaterade betyg (högskola samt gymnasium), samt en kort motivering varför just du skall få en plats. Ansökan skickas till invitational-event@prokura.dkDeadline för ansökningen är den 24 mars, om du blir vald så kommer du att få en bekräftelse senast den 27 mars.

“Source of Excellence” kan vara et avgöra event i din professionella karriär. Missa inte det!

Invitational Event

Med vänlig hälsning,
SweDen Students