PwC: Summer Internship

  • by

Vad står överst på din önskelista när det gäller din framtid? Hur vill du utvecklas och vilka branscher eller affärsområden lockar? Är du redo att ständigt lära nytt, tänka annorlunda och ta fram bättre, mer anpassade lösningar? Då kanske det är dig vi letar efter.

Idag vet de flesta att PwC är världens största och ledande företag när det gäller Management Consulting, Corporate Finance, skatterådgivning och revision. Vi har ett världsomspännande nätverk av klienter som ger dig och dina framtida kollegor runt om i världen tillgång till spännande uppdrag och utmaningar. Vi är också rankade som en av världens mest attraktiva arbetsgivare. Det är inte så konstigt då du får chansen att arbeta och utvecklas sida vid sida med några av de vassaste Managementkonsulterna och Analytikerna inom sina områden, världen över.

PwC har idag fler än 350 medarbetare i vår svenska Advisoryverksamhet. Tillsammans med våra kunder arbetar vi i projekt för att åstadkomma varaktiga strategiska förändringar där vi bistår i arbetet genom hela transaktionskedjan. Advisory erbjuder nu duktiga studenter en spännande och unik möjlighet att arbeta inom Consulting och Corporate Finance.

Arbetsbeskrivning

Internshipet sträcker sig över en intensiv period av två månader i sommar med ett uppehåll under fyra veckor. Syftet med internshipet är att studenterna ska få inblick i hur det är att arbeta som konsult inom både Consulting och Corporate Finance samt lära känna vår företagskultur. För rätt person är Advisory Summer Internship en stor möjlighet. Det är en chans att få arbeta i en mångbottnad verksamhet med internationell miljö och att lära känna PwC som en möjlig framtida arbetsgivare.

Din profil

Vi söker huvudsakligen dig som studerar till civilekonom eller civilingenjör och som i januari eller juni 2015 tar examen. Du är en professionell, driven och utåtriktad person med ett genuint intresse för områden inom Corporate Finance eller Consulting. Vi värdesätter goda studieresultat och att du har erfarenhet av studier eller praktik utomlands. Att arbeta inom Advisory förutsätter mycket stark drivkraft, eget ansvarstagande, initiativförmåga, stort engagemang och att du tycker om att jobba i ett högt tempo. För att trivas hos oss är det viktigt att du är utåtriktad och tycker om att knyta nya kontakter samt arbeta med omväxlande arbetsuppgifter i varierande miljöer. Du är intresserad av att sätta dig in i nya branscher, marknader och förstå våra kunders verksamhet och behov. Du trivs i teamarbete och har en mycket god analytisk förmåga.

Din ansökan

Läs gärna mer om oss och hur vi hjälper våra klienter på www.pwc.com/se – men framför allt vill vi veta mer om dig. Registrera din ansökan med personligt brev och CV samt dina betyg från universitetet och gymnasiet. Vid frågor, vänligen kontaktajina.olgart@se.pwc.com.

Till ansökan