Roland Berger Strategy Consultants söker JCs och Interns till våren 2015

  • by

Roland Berger Strategy Consultants etablerades i Norden hösten 2010 med kontor i Stockholm och Göteborg. Idag är vi en av världens största strategikonsultfirmor och den enda med Europeiskt ursprung. Totalt är vi 2500 anställda som arbetar på något av våra 50 kontor i 36 länder.

Vi har snabbt skapat en kritisk massa på den nordiska marknaden, där vi ger strategiska råd till ledande aktörer inom såväl industrin som investerarsfären – allt som oftast i en internationell projektmiljö.

För att fortsätta att utvecklas i linje med vår ambitiösa tillväxtplan förstärker vi teamet med ett antal juniorkonsulter och interns under 2015. Anställningen för juniorkonsulter är heltid med start våren/hösten 2015 och internshipet är 2-4 månader under våren. Placering för positionerna är i Stockholm eller Göteborg.

Vi söker dig som är flytande i svenska och engelska. God förståelse för danska samt generell kunskap om den danska marknaden är meriterande. Vi erbjuder en brant inlärningskurva och viktiga roller i projekt från dag ett. Du kommer arbeta i ett internationellt team för att finna den bästa lösningen för våra klienter. Vi erbjuder ett omfattande träningsprogram som är utformat för att hjälpa dig i din personliga och professionella utveckling. Vi förväntar oss att våra anställda tar initiativ, är kreativa och ständigt utmanar sig själva.

 

Rekrytering av juniora konsulter sker löpande och för internship ser vi gärna att du som söker har 1-2 år kvar av dina masterstudier och deadlinen är den 23 november, intervjuer sker löpande. Ansök och hitta mer information om oss på www.join.rolandberger.com

Vid frågor är du välkommen att kontakta Amanda Berninger på amanda.berninger@rolandberger.com eller +46 721 518 082.

Vi ser fram emot din ansökan!