Sök Business Swedens nya traineeprogram Talent Accelerator

  • by

Business Sweden lanserar Talent Accelerator för att identifiera och utveckla Business Sweden framtida ledare. Business Sweden hjälper företag att nå sin fulla internationella potential och ägs av Svenska Staten och Svenskt Näringsliv.

Med kontor i 46 länder och i varje region i Sverige, identifierar Business Sweden internationella affärsmöjligheter för företag, skapar kontakter med potentiella investerare samt möjliggör och underlättar företagens affärsprocesser inom expansion och etablering internationellt. För detta arbete krävs topptalanger och därför lanserar vi nu Business Sweden Talent Accelerator för att identifiera och utveckla våra framtida ledare. I Talent Accelerator ger vi våra unga topptalanger en flygande start på karriären hos oss där vi utbildar, utrustar och utmanar dem i syfte att bli en av våra framtida ledare.

Talent Accelerator är ett ettårigt traineeprogram där de utvalda traineerna får arbeta och bo på två olika marknader under sex månader per marknad. Programmet börjar med en gedigen introduktionsvecka i Stockholm med introduktion till och interaktion med samtliga delar av organisationen. Efter de första sex månaderna, möts samtliga traineer hemma i Stockholm på en “Trainee Week” för att utbyta erfarenheter, delta i ytterligare utbildningar, seminarier och workshops med Business Swedens management team.

Talent Accelerator söker Dig som:

  • Nyligen har tagit mastersexamen som Civilekonom och/eller Civilingenjör, eller motsvarande och har upp till ett års relevant arbetserfarenhet.
  • Vill ha en internationell karriär med världen som arbetsplats och vill arbeta med frågor inom företagsutveckling, expansion och etablering utomlands i fokus

Intresserad av att söka?

Ansökningsprocessen är öppen 5-12 februari, programmet startar Augusti 2016. Läs mer här.

Har du fler frågor?

För frågor angående traineeprogrammet, är du välkommen att kontakta HR Business Partner Bianca Britten-Austin:

Bianca.britten-austin@business-sweden.se