Sök till Centigos konsultprogram med start våren och hösten 2017

  • by

 

png-centigo-raster-med-upplo%cc%88sning-300-ppi

 

 

Centigo söker driftiga konsulter


 

 

CENTIGO är ett managementkonsultbolag som hjälper ledande företag och organisationer genom kritiska förändringsprojekt. Business Wellness® är vårt sätt att se på vad som kännetecknar framgångsrika företag och hur de skapas. Detta synsätt tillämpar vi såväl i våra uppdrag som i vår strävan att skapa marknadens mest attraktiva konsultpartner. För närvarande är vi cirka 200 medarbetare och vi blir ständigt fler.

CENTIGOS KONSULTPROGRAM

Till Centigos framgångsrika konsultprogram söker vi dig som vill utvecklas i en professionell och entreprenörsdriven omgivning. Som juniorkonsult inleder du din tid på Centigo med ett sex veckor långt introduktionsprogram där teoretisk utbildning blandas med praktiska moment. Du får bl.a. en introduktion till Centigo och din blivande roll som managementkonsult, utbildning i projektarbete, affärssystem, presentationsteknik samt andra metoder och verktyg som du har användning för i ditt arbete som managementkonsult. Kunskaperna från introduktionsprogrammet tar du med dig till första uppdraget där du tillsammans med mer erfarna kollegor är med och bidrar till våra kunders framgång. Praktisk projekterfarenhet i kombination med regelbundna utbildningar under de första åren ger dig de rätta förutsättningarna att utvecklas till en framgångsrik managementkonsult på Centigo. Varje affärsområde erbjuder specifik spetskompetens i att driva och stötta kritiska förändringsprojekt, i vilka verksamhetsutveckling, affärssystem och projektledning ofta är nyckelkomponenter. I uppdragen arbetar vi långsiktigt tillsammans med kundens organisation och medarbetare, vilket vi anser skapar goda förutsättningar för förankring, engagemang och resultat.

VÅR MISSION

Att inspirera och leda människor till att skapa spänstiga och välmående företag. Business Wellness®. Our mission.

VÅRA FÖRVÄNTNINGAR PÅ DIG

Vi söker dig som är civilingenjör, civilekonom eller har liknande masterutbildning med bra studieresultat. Våra kunder är krävande och vet att vi alltid levererar med högsta kvalitet, vilket ställer höga krav på våra managementkonsulter. Vi förutsätter därför att du är driftig och inte tvekar att lägga i en extra växel då det behövs. Du behöver ha god social förmåga, tycka om att arbeta i team, vara självgående och initiativrik. Då IT har en betydande roll i våra kunders verksamheter och är en komponent i många av våra uppdrag är det viktigt att du är intresserad av att lära dig mer om detta. Du ska vara redo att arbeta i projekt även utanför Stockholm.

DIN ANSÖKAN

Nästa konsultprogram kommer att starta våren 2017. Ansök via formuläret på centigo.se/karriar/nyexad, bifoga ett personligt brev på svenska (max en A4), CV samt studiebetyg senast den 16 oktober. Tar du examen till sommaren? Då tar vi gärna emot din ansökan för konsultprogrammet med start hösten 2017 redan nu. För mer information kontakta victor.andersson@centigo.se