För Företag

Vill du hålla ett event med SweDen Students och få exponering ut mot ett nätverk av intelligenta, öppna och drivna svenska studenter som studerar på Copenhagen Business School?

Vi söker nu efter företag som vill komma till Köpenhamn och anordna ett event för våra medlemmar. Ett event med SweDen Students kan antingen vara med fokus på rekrytering och att tydliggöra karriärmöjligheter inom företaget, eller tema-baserade.

Företagspresentation

Besök oss och våra medlemmar på CBS, få chansen att berätta mer om företaget, en specifik avdelning eller presentera lediga tjänster så som internships eller graduate program.

Pris: 8000 DKK
Inkluderar ett standard event (sal på CBS och en annons på våra kanaler)

Företagsbesök

Vill ni visa upp er arbetsplats och berätta mer om hur ni arbetar, så hjälper vi er gärna anordna ett besök på ert kontor.


Pris: 6000 DKK

Inkluderar idéutveckling att planera dagen, sköta ansökningsprocessen samt informera våra medlemmar genom att skicka ut annonser via våra kanaler.

annonsering

Detta alternativ är attraktivt om ni är intresserad av att annonsera om kommande jobbtillfällen, eller skicka ut information om företaget för att nå ut till våra 500 aktiva medlemmar. Vi har två olika annonspaket, silver och guld. 

Silver
1 annons på SweDen students Facebooksida
1 annons på SweDen students instagram
1 direktmail till SweDen students medlemmar


Pris: 3500 DKK

Guld
2 annonser på SweDen students Facebooksida
2 annonser på SweDen students instagram
2 direktmail till SweDen students medlemmar

Pris: 5000 DKK

Partnership

Om ni är intresserade av en långvarig relation för att öka våra medlemmars kunskap om er som arbetsgivare, så är partnership ett bra alternativ för er. Vår vision är att det ska vara ett årligt arbete som förenklar och effektiviserar ert sökande efter nya talanger.

Pris: 40 000 DKK

Inkluderar en företagspresentation, en workshop, marknadsföring på allt vårt material (roll-ups, t-shirts, kanaler), annonsering: obegränsat med inlägg via alla klaner

Kontakta oss på businessrelations@swedenstudents.org

Så berättar vi mer om vad vi kan göra för ert företag

Våra samarbetspartners

SweDen students är ett nätverk vid Copenhagen Business School som främjar relationen mellan studenterna och förbinder CBS-alumner med det svenska näringslivet.

Kontakt